Vacature Koor en Stem

De Stem van ons Geheugen ligt Koor&Stem nauw aan het hart. Als geen ander zangproject laat het de kracht van het samen zingen zien. We zoeken een nieuwe collega met enorm veel zin om de schouders onder dit mooie project te zetten, met kennis over dementie en zingen en een duidelijke visie hierop.

Meer weten over het project?

DE STEM VAN ONS GEHEUGEN

Samen zingen met mensen met dementie zorgt voor hernieuwd contact en verbinding tussen mantelzorgers, familie, vrienden en de persoon met dementie. Het project begon in 2012 en is uitgegroeid tot een lerend netwerk van organisaties uit de cultuursector, de zorgsector en de onderwijswereld. We organiseren vormingen (workshops, intervisiemomenten, vormingen op maat) aan iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden van het zingen met mensen met dementie. Ook hebben we hebben didactisch materiaal dat met mensen met dementie kan worden gebruikt en zorgen ook regelmatig voor nieuwe uitgaven.

We werken hiervoor samen met het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, WZC Den Olm / Imelda en VSPW Mol.  Momenteel zetten we samen met de partners en met de Vlaamse overheid en Cera de stap naar het zingen met mensen met dementie in de thuissituatie. In het participatieproject Ik zal je altijd horen onderzoeken we hoe thuiswonende mensen met dementie en hun mantelzorgers de waardevolle effecten van samen zingen kunnen ervaren.

WIJ ZOEKEN

Momenteel zijn we op zoek naar een versterking van ons team. We zoeken een nieuwe collega met enorm veel zin om de schouders onder dit mooie project te zetten, met kennis over dementie en zingen en een duidelijke visie hierop. Iemand die werk ziet en initiatief kan nemen. Een netwerker pur sang, die op een warme, gerichte en gepaste manier met de verschillende doelgroepen kan communiceren.

WIJ BIEDEN

Wij bieden een contract van bepaalde duur tot 1 februari 2021 (verlenging is mogelijk) in een deeltijdse (50%) tewerkstelling. Je werkt in een gemotiveerd team in een dynamische omgeving en krijgt de kans om mee te werken aan een uniek participatieproject. Je treedt in dienst als werknemer van Koor&Stem vzw. Je loon wordt bepaald volgens de barema’s van het PC 329.01. We voorzien in een dertiende maand en een woon-werkvergoeding. Plaats van tewerkstelling: Antwerpen.

Solliciteren kan tot en met 29 april 2019. De uitgebreide functieomschrijving vind je hier.