Vacature WZC Den Olm

Vacature WZC Den Olm

Woonzorgcentrum Den Olm zoekt een gedreven

 

ORTHOPEDAGOOG m/v

 

Binnen het kleinschalig genormaliseerd wonen voor mensen met dementie kiest het woonzorgcentrum voor een nieuwe aanpak in wooneenheid ‘het Beukenhof’. Hiervoor zoeken we een orthopedagoog die mee in de zorg staat en dit combineert met het geven van advies op  maat van de bewoner.  Ben jij de meerwaarde die we zoeken?

Als orthopedagoog ben je een onmisbare schakel in de warme zorg die we aan bewoners bieden. Binnen je wooneenheid sta je mee in voor de dagelijkse zorg van bewoners. Door dicht bij de bewoners te staan voel je de specifieke behoeftes van elke bewoner aan. Op basis van je orthopedagogische kennis en ervaring adviseer je het team om specifieke zorg op maat te bieden. Je bent hierin een coach voor je teamgenoten.

Je maakt deel uit van een team zorgkundigen en woningassistenten. Je werkt nauw samen met kinesitherapeuten, ergotherapeuten en verpleegkundigen. Je werkt met mensen met jongdementie die in een kleine wooneenheid wonen (16-tal bewoners).

Je hebt een professionele en constructieve inbreng. Nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied dagen je uit, vernieuwende voorstellen leg je op tafel.

 

Wie ben jij?

Je bent een bachelor Orthopedagogie, bij voorkeur afgestudeerd in de richting ouderenzorg. Je combineert een goede kennis van orthopedagogie met enthousiasme en dynamiek. Affiniteit met dementie en ouderenzorg zet jou op de eerste rij.

Met je klare kijk kom je in het Nederlands sociaal en communicatief uit de hoek. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim. Bewoners en familie benader je open, eerlijk en constructief.

Je werkt samen in een team en voelt je daar als een vis in het water. Maar je kunt ook zelfstandig opdrachten aan, bent bestand tegen druk en stelt de juiste prioriteiten op de juiste momenten.

 

Je werkt in shiften (tussen 7u00 en 21u00), ook tijdens de weekends (1 op 2) en op feestdagen.

Wat maakt WZC Den Olm aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een woonzorgcentrum op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de bewoners omgaan. Waar we zorg bieden op maat van elke bewoner en waar we het nemen van initiatieven waarderen. Een woonzorgcentrum dat jou de kans geeft om te ontwikkelen en door te groeien.

 

Wat hebben we je te bieden?

 • Contract onbepaalde duur, 30 of 38u/week
 • Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst
 • Verloningspakket dat er mag zijn:
  • salaris volgens barema
  • fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement
  • personeelstarief in het restaurant
  • hospitalisatieverzekering
  • groepsverzekering

 

We kijken uit naar je reactie

Solliciteer vandaag nog via www.werkenbijimelda.be

Meer info? Bel, Kelly Mariën, Werving & Selectie, op het nummer 015 50 61 35

Deze vacature loopt tot 31 mei 2018.